dimecres, 17 d’octubre del 2012

35 Fem salut 15/10/2012

L'anotació - Carme Tuneu -

Us recomanem que proveu el geocaghing, que busqueu tresors a l'aire lliure i en el món real! Una manera diferent de fer exercici...

Receptes i remeis de l'àvia Francesca d'Alcanar - Francesca Membrives -

En aquesta ocasió, uns bunyols de carbassa que semblen irresistibles!

L'agenda - Carme Tuneu -

20/10/2012 i 21/10/2012 Caminada Internacional de Barcelona (20 km / 30 km)


21/10/2012 BTT Manlleu (15 km / 36 km / 58 km / aventura 75 km)
28/10/2012 BTT Castell Platja d'Aro - Copa Gironina (30 km)

21/10/2012 Travessia nedant el Cap Norfeu, Roses (5'8 km) ANULADA
21/10/2012 Travessia nedant Costa Daurada "sostenible" (3'5 km / 5'9 km / 7'4 km) ALTERNATIVA
02/12/2012 Travessia nedant de les Illes Medes "solidària" (3 km / 4'7 km)

21/10/2012 3a Duatló del Bandoler, a Taradell (cursa a peu 10 km + cursa amb btt 22 km + cursa a peu 3 km)

El diumenge 14 d'octubre vam estar a la Mitja Marató i a la Cursa de 10 km de Roda de Ter. Endevineu en quina activitat esportiva, de les que us hem proposat, possiblement estarem el cap de setmana del 20-21 d'octubre?

Mens Sana In Corpore Sano - Emília Bosch -

CUINA SENSE OLI (sana i equilibrada):

  • Salmó amb salsa de iogur, poma i ceba: el salmó ha de ser sense pell i sense espina (per exemple, suprema); sobre d'un paper de plata posem la poma, a sobre el salmó, a sobre la ceba, i ho emboliquem; seguidament ho posem a coure a la planxa 5 min per banda; després ho desemboliquem i en una cassola de terra hi posem el salmó sense res, als talls de poma i ceba hi afegim iogur natural, sal i pebre, i ho passem tot pel miniprimer i ho afegim a la cassola de terra on hi ha el salmó i ho deixem fent la xup-xup uns 10 minuts, remenant de tant en tant movent la cassola.
  • Pollastre a la cassola o a l'olla a pressió: calen uns 8 o 10 talls petits de pollastres sense pell, 1 tomàquet petit, unes fulles de llorer, i 3 cebes petites; si ho coem en una olla a pressió llavors des que comença la pressió s'ha de deixar coure tot plegat uns 10 minuts i si ho coem en una cassola llavors tapar-la amb la seva tapa o amb un plat fondo ple d'aigua perquè es cogui al vapor a foc lent tot remenant de tant en tant; si veiem el pollastre molt blanc i així no ens agrada llavors es pot posar una estona al forn amb una picada per sobre.

Podeu fer les vostres consultes de Nutrició i Psicologia a: femsalutrt@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada